Vă așteptăm la Business Days Iași 2015!

accesare fonduri europene

Business Days, cel mai amplu eveniment de business din România, va avea loc la Iași în perioada 1-2 iulie 2015, la Centrul de evenimente din cadrul complexului Palas Mall. Ca de fiecare dată, acesta va reuni persoane importante din mediul de business, fiind așteptați peste 1.000 de oameni de afaceri și peste 120 speakeri. Manifestările din acest an vor avea la bază rezultatele studiului „Nevoi, probleme și provocări ale mediului de afaceri din regiunea de est a României”.

În calitate de parteneri Premium, firma Acces Project Investments va fi prezentă la Iași Business Days în cele două zile în care se va desfășura evenimentul. Managerul API – Dana Ghineț, va susține o serie de prezentări în cadrul a trei sesiuni de manifestări, astfel:

01 iulie 2015, orele 9:00 – 11:00 (sala: Chopin + Vivaldi, nr. locuri: 1.000)

Conferința 1: “Viitorul, o punte între performanța prezentului, tendințele generate de trecut, viziune și inovație”

  • Inovația este considerată motorul principal al creșterii economice în economia globală de astăzi. Inovând, firmele își pot crește cota de piață, au posibilitatea de a cuceri noi piețe, de a-și dezvolta sau înlocui gama de produse, de a crește calitatea produselor oferite etc. Fiind pe deplin convinsă de toate beneficiile acestui proces, Dana va realiza o prezentare extrem de interesantă și de actuală cu privire la inovație și va cuprinde în cele câteva minute aspecte esențiale ce țin de tema abordată.

01 iulie 2015, orele 16:30 – 18:10 (sala: Verdi, nr. locuri: 215)

Workshop 8: “Cum să faci rost de bani pentru finanțarea ideilor, proiectelor și a afacerii tale?”

  • Având o experiență de peste 10 ani în domeniul consultanței, managerul API va discuta despre oportunitățile de finanțare anunțate pentru perioada următoare și impactul pe care acestea îl pot avea asupra afacerilor.
  • Aceeași temă va fi abordată de Angela Achiței – Președintele Fundației „Alături de voi” și Marius Ghenea, unul dintre cei mai importanți antreprenori români din online.

02 iulie 2015, orele 16:30 – 18:10 (sala: Vivaldi, nr. locuri: 195)

Sesiune specială 4: “Cum să creștem productivitatea și performanța în organizații”

  • Cei peste 10 ani în care s-a aflat la conducerea unor firme de succes o recomandă pe Dana ca speaker în cadrul temei ce ține de productivitatea și performanța în organizații. Dacă doriți să aflați punctul de vedere al unui antreprenor cu experiență, vă așteptăm la sesiunea specială din 2 iulie.
  • Aceeași tema va fi abordată de: Gabriel Manolache (Director general – Mega Auto Iași), Doina Cepalis (Director general Te-Rox Prod), Dan Fiterman (Managing Director – Fiterman Pharma), Dan Berinde (Regional Director – Eastern Europe LIM).  

Programul complet, lista speakerilor prezenți la Business Days Iași, ediția cu numărul 19, precum și multe alte informații cu privire la eveniment sunt disponibile accesând http://www.businessdays.ro/Evenimente/Iasi-2015/Homepage. Cei care își doresc să participe au posibilitatea să vizualizeze prețurile și să aleagă pachetul potrivit intereselor lor la aceeași pagină, secțiunea „Înscriere”Până la data de 14.06.2015, ora 23.59 se oferă o reducere de 15% la orice tip de acces.

Recomandăm evenimentul Business Days datorită edițiilor anterioare care de fiecare dată au reprezentat un real succes, datorită speakerilor prezenți și a temelor abordate și vă așteptăm cu mult drag!Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)