Schemă de finanțare care subvenționează o parte din costurile de consultanță

În momentul în care o entitate demarează procedurile în scopul accesării de fonduri nerambursabile, investind timp,  bani și efort, își dorește ca rezultatul să fie unul de succes iar la final să primească finanțarea de care are nevoie pentru realizarea investiției pe care dorește să o realizeze. Cele două posibilități pe care le are la dispoziție sunt următoarele:

1.  Să realizeze proiectul pe cont propriu – în acest caz, din cauza lipsei de experiență, șansele de reușită sunt destul de reduse. Regulile programelor de finanțare sunt numeroase și complexe, astfel încât este foarte ușor să existe erori care să împiedice solicitantul să obțină finanțarea dorită. De asemenea, anumite programe nu permit ca scrierea și implementarea proiectului să se facă de către solicitant, fiind necesară implicarea unei firme de consultanță.

2. Să apeleze la o firmă de consultanță – această variantă aduce o siguranță mai mare cu privire la succesul proiectului, atât în faza de scriere, cât și în cea de implementare. Acest lucru se explică prin faptul că un consultant a scris/implementat un număr mare de proiecte și, astfel, a fost pus în diverse situații care, ulterior, se transformă în experiențe utile pentru evitarea eventualelor greșeli. Banii oferiți consultanților ar trebui priviți drept investiții deoarece un proiect de succes înseamnă dezvoltarea firmei care a primit finanțare nerambursabilă, înseamnă un progres, o creștere a acesteia și o evoluție pozitivă a profitului și a celorlalți indicatori financiari.

accesare fonduri nerambursabile

Acces Project Investments este o firmă care oferă consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile, având un portofoliu vast de proiecte din domenii diverse. Firma are consultanți precalificați în realizarea de studii de fezabilitate pe partea de eficiență energetică și, în următoarea perioadă, urmează să se precalifice și pe partea de marketing.

Schemă care subvenționează o parte din costurile de consultanță

 În ceea ce privește plata serviciilor de consultanță, prin intermediul unui program, companiile interesate au posibilitatea să obțină subvenții de până la 75% (maxim 10.000 euro) din costul net al unui proiect eligibil precum:

- Restructurare / reorganizare;
- Studii de fezabilitate;
- Identificarea de parteneri comerciali și strategici;
- Consultanță în dezvoltarea planului de afaceri;
- Implementarea și perfecționarea sistemelor de management informațional (MIS);
- Consultanță in marketing;
- Consultanță tehnică;
- Audituri și bilanțuri energetice;
- Bilanțuri de mediu;
- Proiectarea și modernizarea liniilor de producție;
- Alte servicii de consultanță.

Pentru a beneficia de această Schemă, sunt eligibile societățile comerciale private din sectorul serviciilor și cel al producției care au capital majoritar românesc , cel puțin doi ani de activitate și mai puțin de 250 angajați, au un potențial real de dezvoltare și se angajează că vor implementa și finaliza proiectul. De asemenea, acestea trebuie să arate că au o nevoie reală de implementare a serviciilor de consultanță pentru care solicită finanțare și au capacitatea de a implementa concluziile și recomandările rezultate în urma realizării proiectului.

În funcție de localizare și de domeniul de interes, procentele de finanțare sunt următoarele:

accesare fonduri nerambursabile 1

 Dacă Schema de finanțare prezintă interes pentru dumneavoastră, vă invităm să ne scrieți folosind datele din secțiunea “Contact”.

Mai multe detalii…Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)