Companii care colaboreaza cu noi
Pentru extinderea serviciilor avem urmatorii parteneri

 

Nexus Moldova

NEXUS Moldova logo

NEXUS Moldova este o primă inițiativă-prototip ce oferă servicii integrate și durabile pentru migranții din Republica Moldova, special destinată pentru a sprijini migrația circulară. Noi oferim soluții practice și servicii pentru toate etapele de migrație din partea unui spectru larg de parteneri special selectați din sectorul public, privat și asociativ. Ajutând migranții moldoveni individuali să își atingă scopurile stabilite, NEXUS Moldova sprijină în mod direct dezvoltarea comunităților de origine ale acestora de la nivel personal la nivel social și economic. NEXUS Moldova operează prin patru centre de servicii deschise în Chișinău și în trei orașe reședință de raion – Cahul, Edineț, Ungheni – precum și prin intermediul unui centru pe internet – NEXUS Virtual.

nexusnet.md

Jooble

joobleJooble este un motor de căutare a ofertelor de muncă care îți oferă posibilitatea de a găsi un servicu potrivit indiferent de background, studii si experientă. Tendința într-o era a digitalizării și globalizării este că oamenii apelează tot mai des și mai des la serviciile de căutare on-line și cerintele devin tot mai sofisticate. Jooble mentine pasul, se confirmă erei, dar și mai mult decit atît încearcă a fi un trendsetter în industria sa. Activînd în 64 de țări, Jooble are posibilitatea de a experimenta, de a prelua formulele colaborărilor de succes, de a primi feedback de la companii ce au diverse principii de colaborare, de a intelege toata varietatea cerintelor, ca într-un final să devină și mai folositor companiilor partenere. E un proces de evoluare continuu, și inevitabil Jooble iși propune de a deveni un lider mondial pe piața de recrutare, prin a fi indispensabil utilizatorului final în căutarea unui loc de muncă demn.

jooble.org

Tooliers®

toolier_white_green_transparentTooliers® oferă o gamă largă de instrumente care vă permit evaluarea anumitor zone ale afacerii dumneavoastră pentru a identifica problemele reale. Vă ajută să efectuaţi o diagnosticare a tot ceea ce contează pentru creşterea şi înţelegerea afacerii. Fie ca vreţi mai mult profit, mai mult timp sau o nouă provocare, folosiţi instrumentele Tooliers®  şi veţi întelege cu adevarat afacerea dvs.
www.tooliers.com

Catalyst

catalystCatalyst Solutions este o companie de consultanţă în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluţii pentru identificarea şi selecţia candidaţilor potriviţi cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions adaugă valoare clienţilor şi candidaţilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de cariera din România organizat bianual în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare, Ghidul Angajatorilor (publicaţie de orientare în carieră adresată studenţilor şi masteranzilor din domeniul economic şi tehnic distribuită în 15 centre universitare), Târgul Virtual pentru Absolvenţi şi Angajatori de TOP Virtual.
www.catalyst.ro

Acmado

logo_mainCredem că orice business poate deveni mai profitabil cu fiecare zi care trece. Credem în performanță și dedicare construind analize, rapoarte și interpretări strategice de date. Transformăm situațiile decizionale în obiective de cercetare, identificăm soluții și oferim recomandări strategice, astfel Acmado contribuie la dezvoltarea companiilor oferind servicii profesionale de cercetare și consultanță de marketing.
www.acmado.com

Upside Down

UD-final-logo

Upside Down recuperează și transformă materiale ca banner stradal, ambalaje Tetra-Pak, camere de cauciuc de la bicicletă și resturi textile în accesorii ca genți, portofele, huse de laptop și iPad, coperte de cărți, sacoșe, pentru că vrem să avem un impact pozitiv asupra mediului. Produsele sunt realizate în serie mică și pot fi personalizate pentru companii, organizații sau evenimente.
www.upside-down.ro

Transilvania Cloud

TransilvaniCLOUD1

Asociația TransilvaniaCLOUD, isi propune să sprijine procesul de popularizare a ideii de cloud computing în România. Membrii doresc ca întreprinderile românești să cunoască conceptul de CLOUD COMPUTING, să îl înțeleagă, să capete încredere în el, și în final să utilizeze în activitatea cotidiană sisteme de software livrate în CLOUD.
www.transilvaniacloud.ro

Sondaje Marketing Relații Publice

sigla smrp

S.C. Sondaje Marketing Relații Publice S.R.L. este o companie fondată în 2006, având principal obiect de activitate Studierea Pieței și Sondajele de Opinie. Obiectul secundar de activitate, care utilizează în mod superior rezultatele obținute din studiile de piață și sondajele realizate, este acela al Consultanței în Afaceri și Management.
www.smrp.ro

Fundatia Motivation Romania

logo_motivation

Serviciile oferite de Fundația Motivation acoperă o gamă largă de nevoi, de la evaluare și prescriere de echipamente de mobilitate adaptate diferitelor tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în scaun rulant, care este el însuși un model de reușită. Informatii despre cum puteti sa îi sustineţi: info@motivation.ro
www.motivation.ro

Arhipelago

Arhipelago_web islands

Pentru a veni în ajutorul clientilor, pune la dispoziţie diferite forme de promovare online printre care se numară: publicarea de bannere, campanii de branding, advertoriale, interviuri, exemple de succes, secţiuni dedicate în cadrul site-urilor, trimiterea de newslettere dedicate etc. Contact: publicitate@arhipelago.com
www.arhipelago.com

Hambarul lu’ Eustache

logo-web

Hambarul lu’ Eustache importă şi distribuie produse de nutriţie animală (faină de peşte, vitamine, minerale, şrot de soia, şrot de floarea soarelui etc.). Oferte şi promoţii la produse de nutriţie animală – calitate garantată şi preţuri accesibile.
Tel: 0371.170.780, Email: office@nutritie-animale.ro

www.fainadepeste.ro


Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)