Eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor la Brașov (20-23 mai 2015)

accesare fonduri europene

Demo Metal, cel mai mare eveniment din România dedicat prelucrării metalelor, merge în acest an în inima țării, într-o zonă industrială tradițională, dinamică și cu un acces facil pentru specialiștii din întreaga țară. Așadar, Demo Metal 2015 se va desfășura la BRAȘOV în perioada 20-23 mai.

Gazdele sunt pregătite să vă întâmpine cu soluții, oportunități și noutăți. Demo Metal nu este un eveniment comod sau pentru comozi. Pune pe toată lumea la treabă: organizatori, expozanți, vizitatori, parteneri. Toți au ceva de făcut la Demo Metal. Toți au ceva de oferit la Demo Metal. Toți au ceva de câștigat la Demo Metal. Demo Metal este prin excelență EVENIMENTUL industriei de profil. Este evenimentul ce oferă repere în agenda de proiecte pe întregul an ce urmează, până la ediția următoare.

Acces Project Investments se alătură companiilor lideri mondiali în domeniile lor de activitate în demersul de a prezenta întreaga gamă de produse și servicii și ultimele noutăți în branșă. În calitate de reprezentant al API, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, managerul nostru, Dana Ghineț va susține seminarii în cadrul cărora va împărtăși aditoriului informații de interes larg pe tema “Oportunități de finanțare pentru cercetare-dezvoltare-inovare în perioada 2015-2020″.

De asemenea firma noastră va sta la dispoziția participanților cu informații și materiale utile pe toată durata de desfășurare a Demo Metal. Ne veți găsi cu ușurință la standul 11, entuziasmați și dornici să vă ajutăm să beneficiați de toate oportunitățile deschise!

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți online completând invitația disponibilă la adresa: http://www.demometal.ro/invitatie.Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)