Eveniment de inaugurare al noului showroom DMG MORI SEIKI România (3-5 iunie 2015)

accesare fonduri nerambursabile

,,O orientare consistentă către specificul pieței din România și dominația tehnologică a produselor noastre, aceasta reprezintă cheia succesului nostru” declară Octavian Andrițoiu, Managing Director al DMG/MORI SEIKI România.

Având ca sediu central pentru România locația de la Pitești, județul Argeș, DMG MORI SEIKI România stabilește noi standarde de excelență în ceea ce privește ingineria de produs și oferta de soluții tehnologice pentru orice cerință din partea companiilor din România. Cu servicii detaliate, incluzând aplicații, management tehnic și suport operațional, DMG MORI SEIKI oferă răspunsuri rapide și eficiente oricăror cerințe din partea clienților. Centrele tehnologice pun la dispoziția companiilor atât demostrații live ale celor mai noi tehnologii cât și facilități de training.

Cu ocazia evenimentului de Grand Opening al noului showroom DMG MORI SEIKI România din Autostrada Pitesti – Bucuresti, DN65B, Km 4+471, echipa Acces Project Investments are plăcerea de a răspunde pozitiv invitației de a li se alătura la inaugurarea ce va avea loc în perioada 3-5 iunie 2015.

Managerul API Dana Ghineț se va alătura cu drag colectivului acestora pe parcursul a două zile de expoziție și prezentare a echipamentelor de ultimă generație, demonstrații live și discuții interactive pe diverse teme de interes comun. Mai mult decât atât, Dana va susține miercuri 3.06. și joi 04.06., două seminarii care fac prezența la eveniment obligatorie:

  • În calitate de reprezentant al Acces Project Investments, managerul nostru va împărtăși auditoriului informații de interes larg despre “Oportunități de finanțare pentru cercetare-dezvoltare-inovare în perioada 2015-2020″.
  • Însușindu-și rolul de speaker din partea Asociației Clusterelor din România, în cadrul celui de-al doilea seminar susținut, Dana va vorbi despre “Importanța și beneficiile “Importanța și beneficiile aderării la un cluster de profil”, chiar din propria experiență.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a confirma participarea la acest eveniment printr-un email la adresa office@acces-investments.eu care să conțină:

  • Denumire organizație;
  • Nume/prenume/date de contact (email/tel) ale persoanelor care vor participa din partea organizației;
  • Data când puteți participa (3 sau 4 iunie 2015).

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)