Emoția jocului!

Ultimele tendințe ne indică faptul că este de preferat să facem lucrurile care ne fac plăcere. Să facem business sau să lucrăm în domenii pornind de la hobby-urile pe care le avem sau pe care le aveam în copilărie. Doar așa putem implica pasiunea!

Dacă privim copiii care se joacă vom descoperi că doar pasiunea, fără concentrare, curiozitate, lipsa fricii de a încerca și perseverență, nu ne va conduce la performanță.

Pe măsură ce ne maturizăm uităm să ne jucăm. Facem ceea ce doresc ceilalți și mai puțin ceea ce ne dorim noi.
Ne pierdem concentrarea deoarece trebuie să funcționăm multi-tasking. Nu mai suntem curioși deoarece avem senzația că deranjăm. Nu ieșim din zona de confort de teama de a nu greși. Nu suntem perseverenți deoarece schimbăm prea devreme macazul.

Ce-ar fi dacă ne-am păstra emoția jocului în toate acțiunile noastre?
Putem inova astfel încât să ne schimbăm în permanență contextul. Inovarea aduce cu sine elemente de noutate sau alte perspective. Ne permite să ne creștem ușor zona cu care suntem familiari. Cel mai important este ceea ce acumulezi profesional și personal până la următoarea destinație.

Îndrăznește să abordezi fiecare zonă într-o manieră inovativă pentru a-ți dezvolta afacerea!Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)