Sprijinirea investițiilor în instalații și echipamente pentru întreprinderi din industrie care să conducă la economii de energie în scopul îmbunătățirii eficienței energetice.
energie solaraExistă programe de finanțare nerambursabilă care vizează eficientizarea energetică a producției sau reciclarea/tratarea deșeurilor rezultate din fluxul tehnologic.
De asemenea, se mai pot face investiții în producerea energiei din resurse regenerabile (solară, eoliană, hidroenergie, bioenergie). În acest caz, finanțarea nerambursabilă este acordată pentru crearea de unități de producție, astfel încât energia nou creată să poată fi folosită atât pentru propriul consum, cât și pentru introducerea în sistemul național.Programe de finantare active:

Programe de finanțare active 2015:

  • Apel de propuneri de proiect nr. 4 în domeniul Eficienței Energetice și valorificării Surselor de Energie Regenerabilă - doar pentru REPUBLICA MOLDOVA - mai multe detalii

 

Programe de finanțare active 2014:

  • Programul vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului - schemă închisă  mai multe detalii…

Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)