Adevărul despre fondurile nerambursabile în România

Confesiunile unui fost consultant

După 11 ani de experiență în accesarea fondurilor europene, cu un portofoliu de peste 200 proiecte realizate la nivel național și peste 100.000.000 euro gestionați împreună cu clienții și partenerii noștri, a venit momentul pentru a pune pe hârtie această experiență.

Cartea este o abordare realistă și pragmatică despre ceea ce presupune aventura în această lume a fondurilor nerambursabile. Nu mi-am propus să vă prezint rețeta de succes deoarece fiecare proiect are ingredientele lui secrete și depinde de abilitatea celor implicați să le descopere.

Nu reprezintă niciun manual tehnic despre cum să scriem și să implementăm un proiect de finanțare deoarece aici avem suficiente ghiduri și legislație care să ne ghideze. Dacă vă așteptați să prezint modele de proiecte, este o iluzie deoarece un șablon nu vă asigură nici pe departe succesul.

În schimb, cartea vă va ajuta să vedeți dincolo de aparențe și să depășiți bariera mediatică a acestui subiect, va vă permite să identificați dacă fondurile europene sau naționale sunt o soluție pentru dumneavoastră și vă asigură informații pentru o analiză corectă și pertinentă a factorilor de risc.

Este o carte despre realitatea în care trăim și despre cum proiectul de finanțare poate să vă influențeze evoluția afacerii. Creștere sau declin.

coperta api
Cartea poate fi comandată la office@acces-investments.eu. Investitia este de 35 lei. Livrarea se realizeaza prin DPD cu ramburs. Pentru comanda avem nevoie de nume/prenume/adresă completă și un număr de telefon. Înainte de livrare se va face confirmarea finala.Contact

Telefon: +4 0371.170.780     |     Email: office@acces-investments.eu |     Adresa: Sos. Voinesti, Nr. 17, Iasi, 700615   |     Coordonate GPS: 47.148457 (Lat) - 27.560213 (Long)